Hudpleje og hudanalyse

Hudpleje og hudanalyse

Forudsætningen for en velplejet hud er en grundig analyse af udgangspunktet. Derfra kan man afhjælpe de udfordringer, huden måtte have ved synergi mellem ansigtsbehandling og vedligehold med produkter. En behandling kan aldrig stå alene. Produkterne, man anvender, er det, der gør den største forskel. På godt og ondt. Det er vigtigt, de er målrettet din hud og livsstil. Følg din behandlers anbefalinger, som du ville følge din læges. Så ved vi, der er størst chance for effekt med mindst mulige indsats, og du spilder ikke penge i øst og vest.

Vi anbefaler en hudplejebehandling hver 6-8 uge. Passer man huden hjemme efter anbefalingerne, kan man have lidt længere intervaller, men som minimum fire til seks gange årligt for en velplejet hud i balance. Hudplejebehandlinger kan være dyre i længden, derfor har du mulighed for at ønske dig et gavekort til vores behandlinger.

Hvilke produkter anbefales til hudpleje?

For at kunne opretholde den velplejede hud efter en hudplejebehandling hos os, vil vi anbefale at du bruger de produkter som behandleren anbefaler. Som udgangspunkt vil vi anbefale at benytte vores produkter, som indeholder et step 1, 2, og 3:

  • Step 1: Control Cleanser, som er en fugtende og plejende vaskegele med økologisk grøn te. Renser huden med kokossæbe fremfor sulfater, så huden føles mere ren end udtørret. Skum vaskegelen op med vask og skyl af f.eks. under bruseren
  • Step 2: Control Serum, er helt unik til hjemmebrug. Fjerner døde hudceller og problemer. Kan bruges på ren hud under daglig creme. Anvendes i et tyndt lag under let ansigtscreme med solbeskyttelse, sun protection factor, SPF.
  • Step 3: Defence Cream, er en beskyttende og ophelende let ansigtscreme med SPF 15. Hjælper huden til maksimal opheling og er sidste led i hudplejerutinen. Anvendes dagligt på ren hud.

Godt råd: Altid følg anvisningerne på produktet, så du oplever det bedste resultat. 

Tilbage til gode råd og vejledninger