Om by Men's Room

Historien om serien begynder I 1998, hvor Men's Room, den første hudplejeklinik for mænd, åbnede i København i Danmarks hovedstad for at, som noget helt nyt, at give mænds hud udelt opmærksomhed.

Senere åbnede klinikken i Århus en årrække, flyttede hovedsædet ind til Langebro og åbnede en periode flere filialer, og igennem årene kom tusindvis af mænd i klinikken, der i dag alene tæller flagskibet ved Langebro.

Vi  indså, der manglede målrettede produkter tænkt til mænd. Udviklet af specialister med den allerstørste erfaring i at behandle mandehud. Ét er at få lavet produkter, men at nytænke mænds hudpleje, der både skulle virke professionelt til at afhjælpe hudproblemer og samtidigt fungere i realistisk daglig brug, tog enormt lang tid. Det skulle være en kvalitet, vi stolt kunne lægge navn til. Al energi blev nu lagt i den ultimativt mest effektfulde serie for mænd og i hovedsædet på H.C. Andersens Boulevard i hjertet af København. 

I 2018 lancerede vores mandeklinik sin egenudviklede professionelle frugtsyreserie, by Men's Room, Professional Skin Care for Men since 1998.
Efter mange år med kompromiser og professionelle produkter, der var lavet med kvinder for øje, ville vi anvende vores viden og erfaring til at arbejde med manden som udgangspunkt. Nu kan mænd også få potent og effektiv hudpleje tænkt til dem. Og det virker, med garanti.
26 års speciale i hudpleje målrettet mænd og til hjemmebrug.

Vores kunder og behandlere er de bedste ambassadører. Serien er ude på mange klinikker, saloner og apoteker landet over. Vores mission er at lade produkternes effektivitet tale seriens sag. Ærlig hudplejeidealisme er vejen frem for hudplejeserien by Men's Room.

Vi laver udelukkende produkter, vi selv vil købe til fuld pris.

Professionel hudpleje serie

By Men’s Room er nem og effektiv hudpleje til mænd. Ingen besvær, ingen overdrivelser; bare en professionel hudplejeserie, der styrker huden med mindst mulig indsats og maksimalt resultat. Produkterne er speciallavede af landets førende eksperter og passer perfekt til forskellig hud og livsstil.

Se produkter

Vores vision

Hos by Men’s Room besidder vi landets største ekspertise inden for vores felt. Vi har mangeårig erfaring med hudpleje for mænd, specialviden om mænds hud, mænds vaner og deres hudtilstande. Vi ved, hvilke produkter, der er gode til herrehud og -livsstil. Cremer og andre produkter til mænd skal fx være virksomme, men må ikke fedte. Produkter til mandehud skal "nå i mål" med få, simple trin, så rutinen kan passes ind i den travle hverdag. Og så skal de selvfølgelig være uden parfume, farve og andre feminine pynteingredienser, der er uden effekt.

Med venlig hilsen

Marie Marcuslund-Reuss & Carina Andreasen