Oftest stillede spørgsmål

Indhold, der kan skjules

Hvad indeholder hudplejeprodukterne? 

by Men’s Room er lavet med kvalitet for øje. Økologiske planteingredienser, A, B3, C, D og E er vitaminer med høj antioxidativ effekt, Svanemærkegodkendte UV-filtre, fødevaregodkendt konservering er blandt seriens ingredienser. Du kan se den fulde liste af indholdsstoffer ved hvert produkt i shoppen, så du som allergiker kan tjekke, om du kan tåle det eller spørge din hudlæge. Vi er stolte af indholdet, så spørg bare ind. Selv pH-værdien kan du læse om. Det er en behandlende serie, hvor din egen indsats tilføjes den professionelle hudplejekliniks virkemidler men på en måde, hvor produkterne er lette at anvende. Kodeord er mest mulig effekt i færrest mulige træk.

Er alle hudplejeprodukterne uden parfume? 

Alle produkter er uden parfume, og den svage duft kommer fra Sandel- og Cedertræ, der fungerer som antioxidanter og mod svampevækst. Al konservering er tilstræbt at være fødevaregodkendt og planteingredienser økologiske. Serien indeholder ikke denatureret alkohol eller mineralske olier, der tilstopper. Kvalitet skal være gennemtænkt.

Hvilke hudplejeprodukter egner sig bedst til irriteret hud?

Serien er lavet til at skabe et optimalt ophelingsmiljø og øge din egen huds barrierefunktion, så den bliver så modstandsdygtig og stærk, det er muligt. Det hvad enten man har uren, tør, fedtet, for tidligt ældet eller rød, sart eller kløende hud. Shave Cleanser er renseproduktet til den allermest udsatte hud.

Hvilke hudplejeprodukter egner sig bedst til at trimme skæb og tætbarbere skæg?

Både Control Cleanser og Shave Cleanser er velegnet til barbering og gode til at rense skæg helt ned mellem hårene. Shave Cleanser har en særligt fed skum til dem, som foretrækker det. Begge efterlader huden fugtet og er første skridt i en optimal hudplejerutine, der opbygger din egen huds forsvar og styrke. 

Hvad bruger man et rygbånd til? 

Rygbånd er et skrubbebånd, der kan anvenders til fjernelse af døde hudceller over hele kroppen også hvor man ikke kan nå. Det tørrer helt op, så du undgår bakterievækst, og det er meget blidere end f.eks. hamphandske.

Hvilke hudplejeprodukter anbefaler I at bruge samtidig? 

Du får mest ud af at anvende en serie samlet, men er det en for stor investering, kan man udskifte et produkt ad gangen. Skal du kun vælge ét at starte med, vælg da Control Serum, da det vil forbedre enhver hudpleje, hvad enten du er ny eller rutineret superbruger af produkter, men ellers er rens og creme det mest essentielle.

Hvilke hudplejeprodukter er bedst mod tør hud? 

Både Control Cleanser, Shave Cleanser, Repair Spray, Control Serum og Defence Creamer din vej til velbalanceret hud, der hverken er tør eller føles fedtet.

Hvilke hudplejeprodukter egner sig bedst mod akne eller irriteret hud? 

Den største forskel ses ved brug af Control serum. Er din hud meget sart, skal den først tilvænnes med rens og Defence Cream over en uges tid, hvorefter Control Serum langsomt introduceres hver anden dag til hver dag efter en til to uger. Selvom den prikker i starten, er det vejen til robust hud uden problemer. Husk, du altid kan skrive til os efter personlig vejledning.

Kontakt Men’s Room 

Har du behov for rådgivning og vejledning om vores hudplejeprodukter til mænd, eller om hvilke produkter som passer til din hudtype, er du velkommen til at kontakte os på 70878718.