Control serum

Longevity i hudplejen. by Men’s Room

Vi mennesker vil gerne leve sundt så længe, vi kan. Mode skifter, men altid har vi gerne villet leve længere og bedre. Tidens løsen og hotteste emne er longevitykonceptet med faste, motion, søvn og  f.eks. nikotinamid ribosid, som fremmer øgede niveauer af NAD+ i kroppen.
Det er B3, der er vigtig, og det har vi vidst længe i hudplejeklinikken. by Men’s Rooms produkter er kendetegnet ved blandt andet at indeholde cellereperationsværktøjer som vitaminerne niacin B3, A, C, E, Q10 og lactic acid. 
Vi, hudkyndige, ved nemlig, at det er sådan, vi holder huden sund og vital længst muligt, og fremme heling og reparation af skader. Især kombineret med en sund livsstil. 
Kald det hvad du vil. Alt hænger sammen: Krop, sind og livsstil. Enkeltdele gør det ikke. Fint at spise vitaminpiller. Fint at motionere. Skal vi leve godt længe, må en helhedsorienteret tankegang til. Vi skal undgå stress. Derfor er hudplejebehandling et vigtigt supplement til kost, motion, søvn, målrettet hudpleje og balance mellem dagsværk og familietid. 
Vi hjælper din krop føle velvære, så den producere tilfredshedshormon, vi optimerer din hud og din hjemmerutine, så du kan leve din bedste liv, så længe det er muligt og med en skadefri hud, der er en del af din krops beskyttelse mod sygdom og aldring. 
Du kan bestille tid til ansigtsbehandling med hudanalyse her og begynde hjemme allerede nu med the Start-up Set eller the Strong Set for maksimal og hurtig forbedring. 
Tilbage til gode råd og vejledninger